Serkan Yasin
Son 180 günde 3 haber

İTÜ Denizcilik Fakültesi'nde yenilikler: Futbol sahası kullanıma açıldı ve sosyal binanın temeli atıldı

Sosyalleşme imkanının oldukça kısıtlı olduğu İTÜ Tuzla Yerleşkesi'ne İTÜ Denizcilik Fakültesi mezunları önderliğinde yaptırılan yeni futbol sahası kullanıma açıldı ve rektör Prof.Dr.İsmail Koyuncu'nun da katılımıyla "Öğrenci Sosyal Binası"nın temel atma töreni gerçekleştirildi.

İTÜ Denizcilik Fakültesi Futbol Sahası öğrencilerin kullanımına açıldı

03.02.2023 tarihinde İTÜ Denizcilik Fakültesi 1992 mezunu Kapt.Ufuk Teker ve 1996 mezunu Av.Kapt.Çağlar Coşkunsu tarafından yaptırılan futbol sahasının açılış töreni gerçekleştirildi ve geleneksel Mezunlar-Öğrenciler maçıyla da resmen kullanıma açılmış oldu.

Açılış töreninden görüntüler:

 

Ayrıca, futbol sahası İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencileri tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek. Haftalık randevu sistemiyle çalışacak sahayı kullanmak isteyen İTÜ'lü denizciler aşağıdaki talep formunu doldurarak başvuru yapabilecek:

Öğrenci Sosyal Binası'nın temeli atıldı

Tuzla Yerleşkesi'ndeki yatakhane ve lokal binalarının yıkılmasının ardından yaklaşık 1.5 senedir yıkık şekilde bulunan alana yapılacak olan binanın temel atma töreni gerçekleştirildi. Kapt.Tayfun Günerhan tarafından yaptırılacak olan binanın ismi de "Tayfun Günerhan Sosyal Binası" olarak kayıtlara geçti.

Temel atma töreninden kareler:

 

YÖK vizeler "online" yapılacak dedi, İTÜ'den açıklama bekleniyor İTÜ’lüler ders borsasından şikayetçi

İTÜ MASASI | #5 İTÜ kulüpleri yandaş şirketin reklam yüzü yapıldı

İTÜ Sinema Kulübü'nün etkinliği "saat dilimi" gerekçesiyle iptal edildi

İTÜ MASASI | #4 Ders borsasına ilk resmi tepki geldi

Oscar ödülleri sahiplerini buldu

İTÜ Vadi Yurtları'nın kaderi ne olacak?