Onur
Son 180 günde 0 haber

İTÜ Sosyal'de bu hafta: 24 Kasım-1 Aralık 2017

İTÜ'lülerin sosyal medyada buluştuğu en önemli yer olan İTÜ Sosyal Facebook grubunda neler olup bittiğini, bir haftalık gündemi sizler için derledik. Bu hafta oldukça yoğun bir gündem vardı. Gözümüzden kaçan olduysa şimdiden affola.

1-Yeşil kampüs İTÜ(!)

2-Bakiyesi saçmalayanlar

Arkadaşımızın İTÜ kart bakiyesi kendi kendisine işlemler yapmış, nedenini biz pek anlayamadık, sayıları toplayıp çıkaramadık da, en iyi öğrenci işlerine gitmek galiba. Öğrenci işleri sınavında başarılar İTÜ’lü dostum.

 

3-Kedilerimiz

Çok minnoş he biz baya sevdik kendilerini umarız yuva bulunur.

4-Mini bilgi kuşağı

Bu posttan anladığımız üzere özel kurumdan gelen resmi davetiye de Kimya LAB muafiyeti sağlamıyor. Mezarda da olsanız geleceksiniz kardeşim anlayın artık(!)

5-Köpek Bakıcısı

İnsanların güvenip emanet ettikleri dostlarına bu şekilde zarar veren birinin bakıcılık yapmasını biz hiç uygun bulmadık açıkçası.

6-Göze.

Yemekhanemizin efsanelerinden bu güzel meyve suyumuz arkadaşımıza memleket düğünlerini hatırlatmış olsa gerek. Biz çok yorum yapmadan sloganımızı yazalım “2.5 liraya yine iyi bence”.

7-Hazırlık-Erasmus

Prof Erasmusa etki eder arkadaşlar bu da böyle biline.

8-Utulanlar,kaybedilenler

Öğretmenlerimizin ödevlerimizi unutunca hep söylediği bir söz vardır. ”Kendini de unutsaydın”. Burada vurgulanan ödevin ne kadar önemli olduğu ve bir uzuvmuş gibi konuşulması. Arkadaşımmmm kendini de unutsaydınnnn.

9)Uçak bileti alırken nelere dikkat etmeliyiz.

Vizeler, finaller, yağan karlar ve yanan biletler. Bu sene mağdur olmak istemiyorsanız bu arkadaşımızın önerisini dikkate almanızı tavsiye ederiz. 

10)Balon

Bize de al bize de.

11)Para.

Bu postun ne olduğunu biz çok anlamadık açıkçası. Baya da yorum alıp tutmuş he. Yorumlarda açıklayıcı birkaç bilgi vardı bakalım neymiş.

12)Ahmet Akgündüz kimdir?

Kendilerine İTÜ öğrencileri diyen bir kesim düzenledikleri bir etkinlikte davet ettikleri konukla büyük tepki çektiler. Davet ettikleri konuk kimmiş tanıyalım.

13)Ne bildirisi bu?

Gün geçmiyor ki cağnımız bilim yuvası okulumuzda değişik şeyler yaşanmasın. Taşkışla’da dağıtılmaya çalışılan bir bildirinin engellendiği ve sonrasında bir konuşma yapıldığı bir post paylaşıldı grubumuzda. Peki ne bildirisiydi bu? Gelin birlikte bakalım. Postu da buraya iliştiriyoruz.

Nedir bu Work and Travel? İTÜ öğrencisi intihar etti

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor