Serkan Yasin
Son 180 günde 3 haber

İTÜ'de "otomat" sorunsalı

İTÜ'de 2021-2022 eğitim öğretim yılı birçok öğrencinin uğrak noktası olan, 7/24 hizmet veren Simmit'in kapanmasıyla başlamıştı. İlerleyen aylarda İTÜ'deki kantinlerin ve otomatların işletmecisi olan "MACGAL Group" isimli firmanın da İTÜ'den çekileceğini açıklamasıyla "pandemi sonrası kapanan yerler" konvoyuna fakülte kantinleri de eklendi.

Bu gelişmelerin üzerine, yine MACGAL tarafından işletilen otomatların da bütün kampüsten kaldırılması öğrencilerin su, atıştırmalık gibi en basit ihtiyaçlar için dahi MED'e gitmesini zorunlu kıldı.

İTÜ'de saat 22.00'dan sonra açık olan mekan sayısı: 2 (İki)

İTÜ'lülerin ortak sorunlarından bir diğeri ise gece saatlerinde alışveriş yapılabilecek açık mekan sayısının az olması. Geçtiğimiz aylarda eskiden Simmit'in bulunduğu konuma açılan İTÜ Genç Ofis ve MED kantin harici saat 22.00'dan sonra açık olan mekan bulunmuyor.

Yeni otomatlar ne zaman gelecek?

Geçtiğimiz haftalarda bazı fakültelere yeni kantinler açılırken yeni otomatların ne zaman geleceği konusu belirsizliğini koruyor. Otomatlar hakkında İTÜ'den yapılan bir açıklama ise henüz bulunmamakta.

İTÜ, oruç tutmayan öğrenciyi yok sayıyor 5 gündür haber alınamayan Hamit Egemen hayatını kaybetti

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor