Burak Erdil
Son 180 günde 5 haber

Kış aylarında içinizi ısıtacak mekan: Hebun Çorba Evi

Not: Sponsorlu içerik değildir 
Kış aylarının soğuk esintileriyle birlikte, soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıkların arttığı mevsime giriş yapıyoruz. Bu dönemde vücudumuzun direncini yükseltmek ve hastalıklardan korunmak adına sağlıklı beslenmenin ne kadar kritik olduğunu hepimiz biliyoruz. İşte tam da bu noktada Hebun Çorba Evi, sadece lezzetleriyle değil aynı zamanda sağlığımıza kattığı değerle de ön plana çıkıyor. 

A’dan Z’ye 35 çeşit çorba 

Hebun’un menüsünde tam 35 farklı çorba çeşidi yer alıyor. ‘Ben klasiklerden vazgeçmem’ diyenlerin tercihi mercimek ve ezogelin gibi geleneksel çorbaların yanı sıra daha önceden adını bile duymadığınız farklı yörelerden çorbaları Hebun sizlerle buluşturuyor. Bu çorbacı, damak zevkinize hitap edecek geniş bir çorba yelpazesi sunarak her damak tadını kucaklıyor.

Doyurucu porsiyonlarıyla öğrencilerin gözdesi 

Porsiyonların doyurucu olması, öğrenci bütçesini düşünen Hebun'un bir diğer avantajı. ‘Sadece çorbayla doyulur mu canım?’ diyenlerin laflarını boşa çıkaracak büyük porsiyonlarıyla Hebun, müşterilerine sadece bir çorba değil doyurucu ve besleyici bir öğün sunuyor. Yalnızca lezzetli değil, aynı zamanda bütçe dostu olan bu çorbacı, öğrencilerin kış aylarını sıcacık geçirmeleri için ideal bir tercih haline geliyor.

Michelin restoranlarına taş çıkaracak lezzet

Unutulmaz bir çorba deneyimi için Hebun'a yolunuz düştüğünde, sadece karnınız değil, ruhunuz da doyacak. Kısacası, "Kış aylarında içinizi ısıtacak mekan" arayışınızı Hebun ile sonlandırabilir ve lezzet dolu anılar biriktirebilirsiniz. İTÜ Ayazağa Kampüs’üne sadece bir durak uzaklıkta olan Sanayi Mah. metro durağında bulunan bu mekana giderek eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

 
İTÜ öğrencileri özelleştirilen yemekhane hakkında ne düşünüyor? Ayazağa'daki yangın Tuzla'ya sıçradı: İTÜ Denizcilik Fakültesi'nde "kısa süreli" internet kesintisi

İTÜ 250. Yıl Şenlikleri’nde sahne alacak isimler değişiyor mu?

MED adeta çöplüğe dönmüş durumda, peki neden?

İTÜ veterinerlik birimi beslenme gönüllülerini arıyor

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor