Beril
Son 180 günde 0 haber

Merkez Spor Salonu ve Sağlıklı Yaşam Merkezi pandemi önlemleriyle açılıyor

İTÜ Ayazağa Yerleşkesi'nde bulunan ve pandemi nedeniyle bir süredir kapalı olan Merkez Spor Salonu ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 15 Eylül Çarşamba günü itibariyle kullanıma açılıyor. Şimdilik hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecek olan tesislerin kullanımının seanslar halinde gerçekleştirilmesine karar verildi.

Tesisler, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı başladıktan sonra hafta içi ve hafta sonu olmak üzere önce 09:00-21:00 arası, sonrasında ise 09:00-23:59 arasında kullanılabilir olacak.

Tesislerin kullanım kuralları neler?

  • Merkez Spor Salonu'na girişte HES Kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapılması 
  • Bireysel çalışma sonucu oluşabilecek sağlık sorunlarının kullanıcı sorumluluğunda olduğu,
  • Kullanıcıların spora uygun kıyafet ve ayakkabı kullanmaları gerektiği (dışarıda giyilen ayakkabıyla salona girilmemesi),
  • Kullanıcıların havlu bulundurması, terliyken oturulan ve yaslanılan yere havlu serilmesi gerektiği (Yanında havlu bulunmayan kullanıcıların tesislerden faydalanamayacağı) belirtildi.

Seans uygulaması nasıl olacak?

Merkez Spor Salonu ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin kullanımı seanslar halinde gerçekleşecek olup, Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin bir seansına en fazla 25 kişi kabul edilecek. Seans süreleri ise aşağıdaki gibi olacak.

Ders programı oyuncağa döndü: Bir gün online bir gün yüz yüze İTÜ birincisi Hüseyin Umutcan Ay'ın dikkat çekici konuşması

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor

İTÜ'de yeni lisans programı açılıyor ve "Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği" ismi değişiyor

Veteriner olmaması nedeniyle köpekler başıboş kaldı : Bir öğrenci yaralandı

250. Yıl Şenlikleri'nde sahne alacak sanatçılar belli oldu