Öğrencileri aradıkları eğitim desteğiyle buluşturan girişim: Saksı Kampüs

Seni bugün genç girişimcilerin faaliyete geçirdiği çok kullanışlı bir platformla tanıştıracağız. Saksı Kampüs, öğrencilerin akademik ve kariyer hedeflerine ulaşmak için ihtiyaç duydukları uzman yardımını sağlayan e-eğitim platformu. Ders çalışma sürecini verimli hale getirmenin yanı sıra, eğitim ve kariyer yaşatınızda önemli kararları vermede yardımcı kaynaklar sağlıyor. Saksıda Kampüs’te birçok özel ders ve sınavlara yardımcı eğitimlere ulaşmanın yanı sıra bu platformda eğitmen olarak ek gelir kazanma imkanına da sahip olabiliyorsun.

Zorlandığın dersleri geçmeni sağlayacak özel dersler

Saksı Kampüs ile dilediğin dersten özel ders veya grup dersleri alabiliyorsun. Ders talep formunu doldurduktan sonra eğitim danışmanı ile beraber sana en uygun eğitmeni kararlaştırarak aynı gün içinde derslerine başlayabilirsin. Seviyene ve yoğunluğuna uygun bir program hazırladıklarını da söylemeden geçemeyeceğiz. “Her üniversitenin zorluğu, tarzı farklı ama?” Dediğini duyar gibiyiz. Saksı Kampüs bu noktada senin okulundan mezun veya halihazırda öğrenci olan eğitmenleri seninle buluşturabiliyor. E tabii İTÜ’lünün halinden en iyi İTÜ’lü anlar:) 

Yoğun ders programlarına bire bire ödev ve essay yardımı

Seni en çok zorlayan akademik konulardan birinin de yoğun verilen ve hep “çok zor” sorulan o ödevler olduğunu biliyoruz. Çözemediğin sorular için de Saksı Kampüs sana destek oluyor. Bunun yanında nasıl başlayacağını veya ilerleteceğini bilmediğin essaylerinde de yardım alabiliyorsun. 

Eğitmen olarak ek gelir elde etmek mi?

Saksı Kampüs’ün en büyük faydalarından biri de üniversite öğrencilerine bir ek gelir kaynağı olabilmesi. Eğer hakim olduğun bir ders veya branş varsa, Saksı Kampüs’e eğitmen olarak başvurabilirsin. Dilersen kendi belirlediğin ders fiyatıyla online ders verebilir veya çözdüğün soru başına kazanç sağlayabilirsin. Bunun yanında yabancı dil dersi veya essay danışmanlığı yaparak da ek gelir elde edebilirsin“Bu derste öğrendiklerimiz ne işe yaracak?” diyen varsa iş hayatına atılmayı beklemeden başka bir cevabı da buradan bulabilirsiniz:)

Çözemediğin soruların cevaplarına hızlıca ulaş

Saksı Kampüs’ün bir diğer projesi de soru çözümleri için geliştirdiği mobil uygulaması. “Ya şu sorunun çözümü nasıl, bir türlü çözemedik. Çözebilen var mı?” arayışına da son veren bu uygulamada dilediğin soruları alanlarında uzman kişilere çözdürebilirsin. Hemen denemek istersen Google Play veya App Store’dan indirmeyi unutma!

Saksı Kampüs ekibine bu başarı ve hızlı yükselişin arkasındaki motivasyonu sorduk

"Ağustos 2021 tarihinde yayına geçen Saksı Kampüs, Türkiye'deki ilk üniversite soru çözüm uygulaması unvanına sahiptir. Başlangıçta soru çözüm uygulaması olarak hizmet vermeye başladık. Şuan ise geliştirdiğimiz web platformumuzda birebir grup ve özel dersler, ödev ve essay danışmanlığı, eğitim ve kariyer danışmanlığı hizmetleri sunmaktayız. Eğitim, toplumu doğrudan ilgilendiren ve ülkenin geleceğini etkileyen en önemli konulardan biridir. İyi öğrenciler yetiştirmek ve üretilen bilginin kolay ulaşılabilir olmasını sağlamak bizim için öncelikli. Saksı Kampüs olarak geliştirdiğimiz internet tabanlı araçlarla üniversite ve lise öğrencilerinin akademik ve kariyer hedeflerine ulaşmak için ihtiyaç duydukları uzman yardımı sağlıyoruz. Bu kapsamda ilerleyen süreçte Türkçe, İngilizce, Arapça ve İspanyolca pazarlarında hizmet veren global bir uygulama haline gelececeğiz."

Detaylar için saksikampus.com adresini veya sosyal medya hesaplarını incelemeyi unutmayın!

 
İTÜ GVO öğretmenleri artan mali zorluklar karşısında hakları için ses verdi: Zam şart! İTÜ'den savaşı durduracak hamle: Bir etkinlik daha iptal edildi

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi