İTÜ'den savaşı durduracak hamle: Bir etkinlik daha iptal edildi

İTÜ, son günlerde aldığı etkinlik iptali kararları ile bütün İTÜ kulüplerini ve öğrencilerini mağdur ediyor. Son kurbanları ise Batı Müziği Kulübü oldu. Kulüp, 13 Ekim Cuma günü düzenleyecekleri konser etkinliğinin sinyallerini çok öncesinden sosyal medya hesaplarından vermeye başlamıştı. Hazırlıklarına tam gaz devam eden ve sosyal medyadan paylaşan kulüp, bugün yeni bir açıklama daha yaptı. Yapılan açıklamaya göre etkinlik son dakika iptal edildi ve iptal sebebi olarak ise İsrail-Filistin savaşı gösterildi. Kendi etkinliklerinin iptal edildiğini etkinliğe yarım saat kala öğrenen kulüp sosyal medya hesaplarından kendi adlarında özür diledi.

Rektörlüğün ilk bahanesi değil

Geçmiş haberlerimizde de yer verdiğimiz gibi rektörlük tarafından birçok kulübün etkinliği çeşitli sebepler ile engelleniyor. Daha öncesinde İTÜ Sahnesi isimli topluluk, provaları ve gösterimleri için mekan bulamamış ve MBG Kulübü'nün hali hazırda planlanmış etkinliklerinin rektörlük tarafından çeşitli bahaneler ile etkinliğe sayılı günler kala iptal edilmişti. Bunlarla beraber daha birçok kulüp etkinliğinin rektörlük tarafından çeşitli bahaneler ile engellendiği ve iptal edildiği konuşuluyor.

 
Öğrencileri aradıkları eğitim desteğiyle buluşturan girişim: Saksı Kampüs Filmekimi 47 film ile sonbahara renk katarak başlıyor

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi