Mustafa
Son 180 günde 0 haber

Rektörlük yüz yüze eğitime devam dedi öğretim görevlileri uzaktan eğitime geçti

Yaklaşık 3 aydan beri hibrit eğitime devam eden İTÜ'de her fakültede belli başlı pandemi önlemleri alınmasına rağmen artan vakaların önüne geçilemedi. Kampüs içerisinde artan vakalardan dolayı karantina odalarında yer kalmazken benzer durumu yaşayan bazı üniversiteler online eğitim kararı aldı. İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu sosyal medya hesabı üzerinden yeni önlemler açıkladı. Derslerin işleyişinde büyük bir değişikliğe gidilmezken, bazı öğretim görevlileri derslerde kendi önlemlerini alarak dersleri belli bir süreliğine ya da dönem sonuna kadar uzaktan devam ettireceklerini açıkladı.

Bazı dersler dönemi çevrim içi olarak bitirecek

Bazı dersler, hızlı vaka artışından dolayı tamamen çevrim içi eğitime dönmüş durumda. Bazı öğretim görevleri yeterli önlemlerin alınmadığını görünce adeta "İş başa düştü" dedi ve derslerini uzaktan eğitime çevirdi. Dönem içi ve final sınavları ise açıklandığı üzere yüz yüze yapılacak.

Kimi dersler ise geçici olarak çevrim içi yürütülecek

Vaka çıkan sınıfların bazıları ise geçici olarak çevrim içi eğitim yapacak. Bunun devamının gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

Hoş geldin 2022, hoşça kal 2021: İTÜ 2021'de neler yaşadı? İTÜ'de yeni COVİD-19 önlemleri

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor